• Посилання скопійовано

Вирішили зайнятися розстроченням ПДВ щодо імпортованого обладнання? Погодити рішення тепер можна із заступником голови ДФС

Внесено зміни до Порядку надання розстрочення сплати ПДВ та застосування забезпечення виконання зобов’язань під час ввезення на митну територію України обладнання для власного виробництва на території України

Вирішили зайнятися розстроченням ПДВ щодо імпортованого обладнання? Погодити рішення тепер можна із заступником голови ДФС

Кабмін постановою від 19.09.2018 р. №751 вніс зміни до пункту 5 Порядку надання розстрочення сплати податку на додану вартість та застосування забезпечення виконання зобов’язань під час ввезення на митну територію України обладнання для власного виробництва на території України.

Згідно з ним, якщо на дату надходження заяви до митниці ДФС сума податку, заявлена до розстрочення, становить понад 1 млн гривень, рішення приймається за погодженням з Головою ДФС, його заступником протягом 25 робочих днів з дати надходження заяви.

Отже, погодити рішення про надання розстрочення сплати ПДВ під час ввезення на митну територію України обладнання для власного виробництва на території Українитепер тепер можна буде і зі заступником голови ДФС.

Постанова № 751 набрала чинності 27 вересня 2018 року.

 

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: КМУ

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»