• Посилання скопійовано

Увага! 3 та 4 лютого не будуть реєструватися ПН та РК в ЄРПН

За інформацією ДПС, 3 та 4 лютого буде призупинено приймання та реєстрацію ПН та РК у зв’язку з проведенням регламентних та технологічних робіт через введення нового порядку блокування ПН

Увага! 3 та 4 лютого не будуть реєструватися ПН та РК в ЄРПН

Державна податкова служба України повідомляє, що 03.02.2020 та 04.02.2020 тимчасово буде призупинено приймання та реєстрацію податкових накладних та розрахунків коригування до податкових накладних у зв’язку з проведенням регламентних та технологічних робіт, пов’язаних із запровадженням положень постанови КМУ від 11.12.2019 р. №1165 «Про затвердження порядків з питань зупинення реєстрації податкової накладної / розрахунку коригування в  Єдиному реєстрі податкових накладних» (далі – Постанова №1165).

Починаючи з 05.02.2020 здійснюватиметься прийняття від платників податку податкових накладних та/або розрахунків коригування до податкових накладних та реєстрація їх в ЄРПН, відповідно до вимог п. 3 Порядку ведення Єдиного реєстру податкових накладних, затвердженого постановою КМУ від 29.12.2010 р. №1246 «Про затвердження Порядку ведення Єдиного реєстру податкових накладних» (зі змінами) та з урахуванням вимог Порядку зупинення реєстрації податкової накладної розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, затвердженого Постановою №1165.

***

Читайте також: УВАГА! З 1 лютого діятиме новий порядок блокування ПН/РК (разом із критеріями)

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»