• Посилання скопійовано

Заблокували ПН, подали таблицю, але це не допомогло: адвокат збирає дані

Адвокат вирішив зібрати інформацію про заблоковані ПН та отримані відмови в їх розблокуванні та звернутися до ДПС для вирішення ситуації

Заблокували ПН, подали таблицю, але це не допомогло: адвокат збирає дані

Публікується мовою оригіналу

"Бизнес HELP" подняли проблему плательщиков, у которых таблица принимается на региональном уровне, но спустя несколько дней сносится центральной ГНС. Будем разбираться с ГНС по конкретным кейсам.

Для кого актуально - пишите на почту business_help@ukr.net с темой "Таблица", в письме - телефон и контактное лицо, копия решения о принятии региональной комиссией, решение об отмене центральной, таблица.

В мессенджеры просьба не присылать, в ленте можем просто потерять инфу.

Партнер в Юридической компании "ADA Group", руководитель налоговой практики Андрей Тамошюнас,

Председатель союза "Бізнес Хелп" Оксана Згурьева

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»