• Посилання скопійовано

Оподаткування нерухомості, яка буде споруджена у майбутньому: інформаційний лист від ДПС

ДПС опублікувала інформаційний лист № 5/2022 про особливості оподаткування податком на прибуток, ПДВ та ПДФО операцій з об’єктами нерухомого майна, які будуть споруджені в майбутньому

Оподаткування нерухомості, яка буде споруджена у майбутньому: інформаційний лист від ДПС

В інформаційному листі № 5/2022 ДПСУ розповідає про окремі особливості оподаткування податком на прибуток підприємств, ПДВ та ПДФО операцій з об’єктами нерухомого майна, які будуть споруджені в майбутньому, що встановлюються Законом України від 20 вересня 2022 року № 2600-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування операцій з об’єктами нерухомого майна, які будуть споруджені в майбутньому» (далі – Закон).

Норми Закону набрали чинності 10 жовтня 2022 року (текст опублікований у «Голосі України» 08.10.2022 за № 207).

Ознайомитися з інформаційним листом можна тут.

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»