• Посилання скопійовано

Чи подається декларація з ПДВ за відсутності від’ємного значення попередніх періодів?

Якщо немає від'ємного значення попередніх періодів та обсягів постачання, але наявні суми ПДВ для включення до податкового кредиту на підставі ПН, декларацію можна не подавати

Чи подається декларація з ПДВ за відсутності від’ємного значення попередніх періодів?

Черкаські податківці зазначають, що податкова декларація з ПДВ може не подаватися платниками, у яких у звітному податковому періоді відсутні сума від'ємного значення попередніх періодів та обсяги постачання, але наявні суми ПДВ для включення до податкового кредиту на підставі податкових накладних, отриманих та зареєстрованих в Єдиному реєстрі податкових накладних, крім платників, які реалізують пальне або спирт етиловий, а також тих, які мають діючі (у тому числі призупинені) ліцензії на право здійснення діяльності з підакцизною продукцією, яка підлягає ліцензуванню згідно із законодавством.

При цьому право на включення таких сум до податкового кредиту у наступних звітних податкових періодах зберігається протягом 365 календарних днів з дати складення податкових накладних.

Джерело: ДПС у Черкаській області

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»