• Посилання скопійовано

Інформація про бізнес-партнера в Е-кабінеті: алгоритм дій від ДПС

В Е-кабінеті у меню «Згода на передачу інформації» платнику податків слід вказати код контрагента та визначити вид інформації та надати згоду. У меню «Інформація про бізнес-партнера» контрагент зможе переглянути інформацію

 Інформація про бізнес-партнера в Е-кабінеті: алгоритм дій від ДПС

ДПСУ розповідає, як подивитися інформацію про бізнес-партнера в Електронному кабінеті.

Ще один крок назустріч одне одному.

Відтепер у приватній частині Електронного кабінету платник податків може надати згоду на отримання інформації про себе контрагентом.

 

Як це зробити?

У режимі «Згода на передачу інформації контрагенту» меню «Згода на передачу інформації» платнику податків:

  • вказати код контрагента;
  • визначити вид інформації *;
  • надати згоду.

У меню «Інформація про бізнес-партнера» контрагенту:

  • переглянути інформацію;
  • сформувати витяг.

* Перелік інформації: заборгованість (податковий борг); нараховані грошові зобов’язання; суми сплачених податків, зборів, платежів; зупинення реєстрації ПН/РК; наявність об’єктів оподаткування; наявність ліцензій; несвоєчасно зареєстровані ПН/РК; перелік товарів згідно з УКТ ЗЕД; інформація щодо включення до/виключення з переліку платників, які відповідають критеріям ризиковості платника податку; звітність з ТЦО; фінансовий результат до оподаткування; залишкова вартість основних засобів та нематеріальних активів; наявність експортних/імпортних операцій.

***

Читайте також: Як в Е-кабінеті надати контрагентам доступ до інформації про своє підприємство?

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»