• Посилання скопійовано

КМУ оновив Реєстр заяв про повернення суми бюджетного відшкодування ПДВ

Порядок ведення Реєстру заяв про повернення суми бюджетного відшкодування ПДВ доповнено інформацією про застосування спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)

КМУ оновив Реєстр заяв про повернення суми бюджетного відшкодування ПДВ

1 грудня КМУ було внесено зміни до Порядку ведення Реєстру заяв про повернення суми бюджетного відшкодування податку на додану вартість з метою приведення його у відповідність до норм ПКУ з урахуванням змін, внесених Законом від 10.08.2023 №3317.Це передбачено Постановою №1266. З її текстом можна ознайомитися тут

 Доповнено Порядок нормами щодо:

  • дати прийняття рішення про застосування та прийняття рішення про скасування спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій);
  • дати прийняття рішення про застосування спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій), якими зупиняються бюджетне відшкодування узгодженої суми бюджетного відшкодування та перебіг строків здійснення такого бюджетного відшкодування, визначених ст. 200 ПКУ.

Також доповнено форму Реєстру заяв про повернення суми бюджетного відшкодування ПДВ інформацією про застосування спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій).

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»