• Посилання скопійовано

Скільки бюджетного відшкодування ПДВ отримали платники у листопаді?

Всього 2 691 платник ПДВ отримав на свої рахунки 9 млрд 848 млн грн, при цьому 32% від усієї суми отримали ТОП 10 платників - 3 млрд 169 млн грн. Докладніше про відшкодовані суми ПДВ у листопаді

Скільки бюджетного відшкодування ПДВ отримали платники у листопаді?

Южаніна у своєму Телеграм-каналі вказала, як держава відшкодовує ПДВ бізнесу під час війни. Вона навела інформацію від ДПС за ЛИСТОПАД 2023 року.

  • Щодо заявок платників про повернення ПДВ  на рахунок платника.

3029 платників (1,4 % до всіх платників ПДВ) подали заяви на суму 12 млрд 756 млн грн, що більше ніж минулого місяця на 6 платників та на 162 млн грн.

  • Щодо зменшення ДПС заявлених сум на відшкодування ПДВ.

207 платникам податкова зменшила за ППР у листопаді заявлені до відшкодування суми на 385 млн грн.

210 платникам (7% до тих, що подали заяви) відмовила у прийманні декларацій та заяв на відшкодування ПДВ на суму майже 1 млрд 600 млн грн (13% від заявленої суми).

Сума щодо «відмовлених»  заяв збільшилася до жовтня на 181 млн грн.

Джерело: Сайт Ніни Южаніної

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»