• Посилання скопійовано

Якісне дитяче харчування – звільнення від податку на прибуток

Міністерство аграрної політики та продовольства України розробило законопроект «Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо стимулювання розвитку виробництва продуктів дитячого харчування)»

Держпідприємництво України підтримало пропозицію Мінагрополітики доповнити Податковий Кодекс додатковим переліком умов звільнення від податку на прибуток  підприємства, які продають дитяче харчування власного виробництва.

Згідно проекту від оподаткування звільняється прибуток підприємств, отриманий  від продажу на митній території України продуктів дитячого харчування   власного  виробництва, спрямований на збільшення обсягів виробництва, технічне переоснащення підприємства, модернізацію його обладнання, удосконалення технологій виробництва, розширення асортименту продукції дитячого харчування та забезпечення якості даної продукцію. При цьому підприємство саме обирає, на який з цих напрямків витратити кошти. Перелік продуктів дитячого харчування встановлюється Кабміном.

У такий спосіб Міністерство планує підвищити якість і розширити асортимент продуктів дитячого харчування, знизити роздрібну ціну на них і тим самим збільшити обсяг продажу.

Джерело: Державна регуляторна служба України

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»