• Посилання скопійовано

Нові довідники пільг №67/1 і №67/2 на ДК-порталі

Міндоходів затвердило Довідник податкових пільг №67/1 , що є втратами доходів бюджету, та Довідник інших податкових пільг №67/2. З текстом довідників пропонуємо ознайомитись на нашому сайті

Нові довідники пільг №67/1 і №67/2 на ДК-порталі

У Довідниках податкових пільг надано перелік пільг з податку на прибуток, з оподаткування неприбуткових установ і організацій, плати за землю, податку на додану вартість, державного мита тощо, а також початок та кінець дії пільг.

Нагадуємо, що  дані цих довідників використовуються платниками податків під час подання звіту про суми податкових пільг за формою, затвердженою Постановою КМУ від 27.12.2010 р.  №1233. 

Ознайомитись із довідниками можна на нашому порталі в розділі "Довідники" >>>

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»