• Посилання скопійовано

Які зміни відбулися в оподаткуванні податком на прибуток через Закон №786?

Податківці в інформаційному листі №16 зупинилися на змінах в оподаткуванні податком на прибуток через набрання чинності Закону №786

Які зміни відбулися в оподаткуванні податком на прибуток через Закон №786?

2 вересня ДПСУ надала інформаційний лист, який присвячено нормам Закону України від 14.07.2020 р. №786-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо функціонування електронного кабінету та спрощення роботи фізичних осіб-підприємців». Законом №786 не лише удосконалено функціонування електронного кабінету та змінено окремі аспекти роботи фізичних осіб-підприємців, а й уточнено деякі положення Податкового Кодексу України, які вже були змінені чи ще будуть запроваджені Законом України №466-IX від 16 січня 2020 року «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві».

***

Читайте також: Скасування книг обліку доходів для ФОП та інші зміни за Законом № 786: інформаційний лист від ДПС №16

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»