• Посилання скопійовано

Як відобразити в декларації з прибутку відомості про нерезидентів?

При заповненні рядків «Повне найменування нерезидента» та «Місцезнаходження нерезидента» у примітці 1 до додатка ПН у відповідних рядках необхідно зазначати повне найменування нерезидента, місцезнаходження, зазначені у контракті/договорі

Як відобразити в декларації з прибутку відомості про нерезидентів?

ДПС у Дніпропетровській області нагадує, що податкова декларація з податку на прибуток підприємств складається за формою, затвердженою наказом Мінфіна від 20.10.2015 р. №897 зі змінами (далі – Декларація).

Звертаємо увагу, що з 20.12.2019 відбулись зміни у разі заповнення додатка ПН до Декларації щодо відомостей про нерезидента.

Так, при заповненні рядків «Повне найменування нерезидента» та «Місцезнаходження нерезидента», у примітці 1 до додатка ПН у відповідних рядках необхідно зазначати повне найменування нерезидента, місцезнаходження нерезидента, що зазначені у контракті/договорі.

Також, у разі застосування пільгової ставки податку на прибуток підприємств (при застосуванні міжнародного договору/конвенції) у примітці 4 додатка ПН необхідно вказати назву договору та норму, за якою застосовується передбачена договором ставка податку (відповідно до ст. 103 ПКУ, щодо порядку застосування міжнародного договору України про уникнення подвійного оподаткування).

Джерело: ДПС у Дніпропетровській області

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»