• Посилання скопійовано

Як визначається звичайна ціна майна, робіт, послуг резидентами Дія Сіті?

Звичайна ціна визначається на рівні ціни договору, але не нижче від ціни придбання майна (робіт, послуг), а для необоротних активів – не нижче від балансової (залишкової) вартості за даними бухобліку

Як визначається звичайна ціна майна, робіт, послуг резидентами Дія Сіті?

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області інформує, що звичайна ціна майна, робіт, послуг при визначенні бази оподаткування резидентами Дія Сіті – платниками податку, що сплачують податок на прибуток підприємств на особливих умовах, при здійсненні операцій, які є об’єктом оподаткування відповідно до п. 135.2, п. 137.10 та п. 141.9-1 ПКУ (крім визначення бази оподаткування у разі здійснення контрольованих операцій), визначається на рівні ціни договору, але не нижче від ціни придбання майна (робіт, послуг), а для необоротних активів – не нижче від балансової (залишкової) вартості за даними бухгалтерського обліку, що склалася станом на початок календарного місяця, протягом якого здійснюються операції продажу (відчуження), ліквідації таких необоротних активів.

Джерело: ДПС у Дніпропетровській області

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»