• Посилання скопійовано

Чи повинен резидент Дія Сіті коригувати прибуток на резерв сумнівних боргів?

Резидент Дія Сіті формує різниці, що виникають під час формування резерву сумнівних боргів виключно за період перебування такого платника податку на прибуток до моменту переходу на пільгові умови

Чи повинен резидент Дія Сіті коригувати прибуток на резерв сумнівних боргів?

Центральне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків інформує, що за повідомленням Державної податкової служби України, резидент Дія Сіті – платник податку на прибуток на особливих умовах у додатку РІ Декларації зазначає показники (у тому числі різниці, що виникають під час  формування резерву сумнівних боргів) виключно за період перебування такого платника на загальній системі оподаткування податком на прибуток підприємств.

 

Джерело: Центральне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»