• Посилання скопійовано

Нюанси звітування з податку на прибуток виробниками сільгосппродукції: інформаційний лист від ДПС

В інформаційному листі №3/2023 розглянуто особливості визначення звітних періодів для податку на прибуток виробниками сільгосппродукції у разі переходу на загальну систему або змін у застосуванні періодів в окремих випадках

Нюанси звітування з податку на прибуток виробниками сільгосппродукції: інформаційний лист від ДПС

В інформаційному листі №3/2023 розглянуто особливості визначення податкових (звітних) періодів для податку на прибуток підприємств платниками такого податку, які є виробниками сільськогосподарської продукції, у разі переходу на загальну систему оподаткування або змін у застосуванні таких податкових (звітних) періодів в окремих випадках зазначеними платниками.

Ви дізнаєтеся:

  • про особливості визначення податкового (звітного) періоду для податку на прибуток підприємств сільськогосподарськими товаровиробниками, які є платниками податку на прибуток підприємств або, з огляду на законодавчі зміни чи з інших підстав, стали платниками такого податку;
  • які податкові (звітні) періоди встановлені для податку на прибуток підприємств;
  • для яких платників встановлюється річний податковий (звітний) період;
  • про застосування податкових (звітних) періодів платниками податку на прибуток підприємств, які є виробниками сільськогосподарської продукції тощо.

Ознайомитися з інформаційним листом можна тут.

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»