• Посилання скопійовано

Чи буде штраф за неподання до органу ДПС фінзвітності разом з декларацією з податку на прибуток?

У разі неподання до ДПС фінансової звітності разом з декларацією з податку на прибуток як її невід’ємної частини така звітність не визнається податковою декларацією. А отже, платника податку чекатиме штраф у 340 грн за перше порушення

Чи буде штраф за неподання до органу ДПС фінзвітності разом з декларацією з податку на прибуток?

ДПС у Львівській області розповідає, що у разі неподання до органу ДПС фінансової звітності разом з податковою декларацією з податку на прибуток підприємств (звітом про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації) як її невід’ємної частини така податкова звітність не визнається податковою декларацією.

Її неподання або несвоєчасне подання платником податку на прибуток тягне за собою накладення штрафу в розмірі 340 грн – за кожне неподання/несвоєчасне подання (п. 120.1 ПКУ); або 1 020 грн – повторне неподання/несвоєчасне подання протягом року (п. 120.1 ПКУ).

Джерело: ДПС у Львівській області

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»