• Посилання скопійовано

Декларацію про доходи можна заповнити в електронному вигляді

Державна податкова служба впровадила сервіс «Заповнення декларації про майновий стан і доходи»

Декларацію про доходи можна заповнити в електронному вигляді

З 1 січня 2013 року розпочалася кампанія декларування громадянами свого майнового стану і доходів, отриманих ними протягом 2012 року. Декларації про доходи приймаються до 1 травня  2013 року.

Для зручності обслуговування підприємців Державна податкова служба впровадила  сервіс «»Заповнення декларації про майнови стан і доходи», що дозволяє заповнити декларацію в електронному вигляді.

Для користування послугою платникові треба буде мати електронний ключ цифрового підпису та відповідне програмне забезпечення, які надаються безкоштовно.

На офіційному веб-порталі податкової служби уже розміщено спеціальний баннер, де детально пояснюється порядок заповнення декларації та її додатків.

Джерело: ДФС у Львівській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»