• Посилання скопійовано

Реалізатори пального вперше мають відзвітувати з акцизного податку до 20 квітня

Податківці нагадують, що для осіб, які реалізують пальне, першим звітним (податковим) періодом буде березень 2016 року

Реалізатори пального вперше мають відзвітувати з акцизного податку до 20 квітня

Міжрегіональне ГУ ДФС - Центральний офіс з обслуговування великих платників зазначило, що для осіб, які реалізують пальне, першим звітним (податковим) періодом буде березень 2016 року

Зазначені платники акцизного податку будуть зобов'язані щомісяця надавати податкову звітність з акцизного податку, починаючи зі звітний (податковий) період березень 2016 року - до 20 квітня 2016 року.

Якщо декларація з акцизного податку подана до контролюючого органу за місцем реєстрації з порушенням терміну, але податок був сплачений своєчасно, до такого платника податків застосовуються санкції, передбачені п. 120.1 ПКУ (штраф в розмірі 170 грн за кожне таке неподання або несвоєчасне подання, 1020 грн - за повторні протягом року порушення).

Усі новини на тему >>>

Джерело: МГУ ДФС – Центральний офіс з обслуговування великих платників

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»