• Посилання скопійовано

Уточнюючі звіти про контрольовані операції за минулі роки можна подавати за старою формою

ДФС повідомила, що платники податків, які здійснювали контрольовані операції у 2013 та 2014 роках, можуть подавати уточнюючі звіти про контрольовані операції за такі роки за старою формою

Уточнюючі звіти про контрольовані операції за минулі роки можна подавати за старою формою

ДФСУ у листі від 01.06.2016 р. №18899/7/99-99-14-01-02-17 повідомила, що у зв'язку з набранням чинності наказом Мінфіну №8 звіт про контрольовані операції, здійснені платниками податків починаючи з 01.01.2015 р., заповнюється та подається за оновленою формою.

Однак платники податків, які здійснювали контрольовані операції у 2013 та 2014 роках, можуть подавати уточнюючі звіти про контрольовані операції за такі роки за старою формою, затвердженою Наказом №669.

При цьому використання електронних форм звітності, заповнених відповідно до форми та Порядку, затверджених Наказом №669, можливе виключно для звітних періодів 2013 та 2014 років.

Усі новини на тему >>

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»