• Посилання скопійовано

Знайомтеся! Нова форма Звіту про використання доходів неприбуткової організації

Оприлюднено наказ Мінфіну, яким затверджено нову форму Звіту про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації

Знайомтеся! Нова форма Звіту про використання доходів неприбуткової організації

Як ми уже повідомляли, Мінфін наказом від 17.06.2016 р. №553 затвердив нову форму Звіту про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації. Проте текст документу та бланк нового звіту були оприлюднені лише сьогодні.

Завантажити нову форму Звіту>>>

Наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування, яке заплановане в "Офіційному віснику України" у №58 (02.08.2016).

Відповідно втратить чинність форма Звіту  про використання коштів неприбуткових установ та організацій, затверджена наказом Міндоходів від 27.01.2014 р. №85.

Фахівці редакції "ДК" уже аналізують нову форму цього Звіту і найближчим часом цей матеріал буде опублікований на порталі. Стежте за оновленням новин!

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»