• Посилання скопійовано

Номер та дата митної декларації не зазначатимуться в податковій накладній

З 1 січня 2014 р. із переліку обов'язкових реквізитів податкової накладної буде виключено позицію «номер та дата митної декларації, за якою було здійснено митне оформлення товару, ввезеного на митну територію України»

Номер та дата митної декларації не зазначатимуться в податковій накладній

Законом України від 05.07.2012 №5083-VI перелік обов'язкових реквізитів визначених у пункті 201.1 статті 201 Податкового кодексу України  з 12.08.2012 доповнено підпунктом "ї" «номер та дата митної декларації, за якою було здійснено митне оформлення товару, ввезеного на митну територію України», який передбачено зазначати в податковій накладній після внесення змін до форми податкової накладної.

Відповідно до пункту 43 (щодо змін до статті 201 розділу V Податкового кодексу України) Закону України від 24.10.2013 р. № 657-VII «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо обліку та реєстрації платників податків та удосконалення деяких положень» з 1 січня 2014 року вище зазначений підпункт буде виключено із переліку обов'язкових реквізитів податкової накладної.

Джерело: ДФС у Донецькій області

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»