• Посилання скопійовано

Зміни до декларації з ПДВ та Порядку заповнення податкової накладної - в проекті від Мінфіну

ДФСУ оприлюднила проект Мінфіну „Про затвердження Порядку визначення відповідності платника ПДВ критеріям, зазначеним у пункті 200.19 статті 200 розділу V Податкового кодексу України, та внесення змін до деяких нормативно-правових актів з ПДВ”

Зміни до декларації з ПДВ та Порядку заповнення податкової накладної - в проекті від Мінфіну

ДФСУ оприлюднила проект наказу Міністерства фінансів України, яким пропонується затвердити:

  •  новий Порядок визначення відповідності платника податку на додану вартість критеріям, зазначеним у пункті 200.19 статті 200 розділу V Податкового кодексу України (завантажити);
  • внести зміни до форм податкової звітності з ПДВ (завантажити) та до пункту 19 Порядку заповнення податкової накладної (завантажити).

Зокрема, у декларації з ПДВ  у назві графи 2 таблиці Додатку 2 слова «платник податку – покупець» замінюють словом «постачальник». 

Зауваження та пропозиції до проекту наказу приймаються упродовж одного місяця з дати його оприлюднення на адресу розробника:

 - поштову – 04655, МПС, м. Київ – 53, Львівська площа, 8, Державна фіскальна служба України, Департамент методологічної роботи з питань оподаткування;

 - електронну – dpspdv@ukr.net.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»