• Посилання скопійовано

З 23 березня пасажирські перевезення – тільки за перепустками (поки Київ і Тернопіль)

У Києві з 23 березня громадський транспорт буде перевозити виключно пасажирів, які працюють на об'єктах критичної інфраструктури при наявності перепустки. Такий же план дій введено у Тернополі

З 23 березня пасажирські перевезення – тільки за перепустками (поки Київ і Тернопіль)

У Києві з 23 березня громадський транспорт буде перевозити виключно пасажирів, які працюють на об'єктах критичної інфраструктури при наявності перепустки. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, передає РБК-Україна.

За його словами, будуть перевозитися лише медпрацівники, рятувальники, правоохоронці, працівники продуктових магазинів, аптек і стратегічних підприємств.

«З понеділка, 23 березня, громадський транспорт буде перевозити виключно тих пасажирів, які їдуть на підприємства, які забезпечують критичні сфери життя міста: медпрацівників, рятувальники, правоохоронці, люди, які працюють у продуктових магазинах та аптеках, співробітники стратегічних підприємств. Їздити в транспорті вони зможуть виключно за наявності перепустки. Для таких перевезень розроблені маршрути для громадського транспорту, схеми яких будуть опубліковані вже сьогодні», – повідомив Кличко.

За словами Кличка, інші громадяни користуватися пасажирським транспортом на час обмежень не зможуть.

Раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомляв, що у Києві з неділі, 22 березня, зупиняються пасажирські перевезення в рамках протидії спалаху коронавіруса.

Відзначимо, 20 березня у Києві оголосили надзвичайну ситуацію у зв'язку з поширенням коронавіруса. За словами прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, режим НС покликаний мобілізувати зусилля для боротьби з поширенням COVID-19.

Такий же план дій введено у Тернополі.

***

Читайте також: З 20 березня у Києві та у двох областях введено надвичайну ситуацію

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»