• Посилання скопійовано

Для платників податку на нерухомість - нова форма декларації

Міндоходів затвердило нову форму Податкової декларації з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки

Для платників податку на нерухомість - нова форма декларації

Міндоходів наказом від 05.12.2013 р. №766 затвердило нову форму Податкової декларації з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки*.

Нагадаємо, що згідно з пп. 265.7.5 ПКУ платники податку — юрособи самостійно обчислюють суму податку станом на 1 січня звітного року і до 20 лютого цього ж року подають контролюючому органу за місцезнаходженням об’єкта оподаткування декларацію з розбивкою річної суми рівними частками поквартально.

Щодо новоствореного (нововведеного) об’єкта житлової нерухомості декларація подається протягом місяця з дня виникнення права власності на такий об’єкт.

Наказ зареєстровано в Мінюсті 24.01.2014 р. за № 138/24915. Набирає чинності з дня його офіційного опублікування. Готується до друку в "ОВУ" №10 від 07.02.2014 р.

---------------*-------------

На сторінці бланку відкрити вкладку "Версія від 07.02.2014 р."

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»