• Посилання скопійовано

У Кабміні пояснили, що продовжили не опалювальний сезон, а дію ціни

Назву "опалювальний період" змінять на "період застосування пільгової ціни" щоб уникнути непорозумінь

У Кабміні пояснили, що продовжили не опалювальний сезон, а дію ціни

Рішення про встановлення опалювального періоду з 1 жовтня по 30 квітня означатиме не здійснення саме опалення, а лиш продовження дії пільгової ціни для населення.

Про це заявив голова НКРЕ Дмитро Вовк.

"Це не період опалювальний. Це період застосування пільгової ціни в розмірі 3600 гривень за 1000 кубічних метрів. Насправді це для населення є плюс", – сказав він.

Вовк додав, що назву "опалювальний період" змінять на "період застосування пільгової ціни" щоб уникнути непорозумінь.

У свою чергу міністр енергетики Володимир Демчишин додав, що "теплокомуненерго будуть працювати у відповідності до температурного режиму".

Він сказав, що при температурі більше 8 градусів протягом трьох днів міністерство буде рекомендувати спільно з обласними адміністраціями підприємствам теплокомуненерго припиняти подачі теплоносія споживачам.

Демчишин також додав, що, враховуючи теплу погоду, Міненерго незабаром звернеться до Кабміну з пропозицією скоротити опалювальний сезон як мінімум у південних областях, а може і на більшій території України.

Також Демчишин заявив про намір знизити мінімально необхідну температуру для припинення опалення з восьми до шести градусів.

Джерело: Українська правда

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»