• Посилання скопійовано

Бюджетне диво: у ПР не відкидають розгляд держбюджету-2013 наступного тижня

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов не відкидає, що законопроект про державний бюджет на 2013 рік буде розглянуто на наступному тижні

Бюджетне диво: у ПР не відкидають розгляд держбюджету-2013 наступного тижня

“Якщо Верховна Рада визначиться, то на наступному тижні можливий розгляд цього законопроекту”, – сказав О. Єфремов на брифінгу в середу в Києві.

Він нагадав, що проект державного бюджету вже підготовлений і Міністерству фінансів необхідно два дні, щоб його доопрацювати і внести на розгляд до українського парламенту.

Верховна Рада 7-го скликання повинна зібратися на перше засідання не пізніше 17 грудня.

Раніше прем’єр-міністр України Микола Азаров не відкидав, що уряд представить проект держбюджету на 2013 рік у Верховній Раді 20 листопада. Станом на 28 листопада проект держбюджету-2013 в парламенті не зареєстровано.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»