• Посилання скопійовано

Як отримати інформацію про стан рахунку в системі електронного адміністрування ПДВ

Інформація про рух коштів на електронних рахунках платникам податку надається ДФС України за відповідним запитом платника на безоплатній основі

Як отримати інформацію про стан рахунку в системі електронного адміністрування ПДВ

Державна податкова інспекція у Подільському районі ГУ ДФС у м. Києві інформує, що у зв’язку зі змінами, внесеними до Податкового кодексу України Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України» від 31.07.2014 року № 1621-VII, та з метою підготовки змін до програмного забезпечення по формуванню звітності в електронному вигляді, Державною фіскальною службою України розроблено нові форми:

- запиту щодо отримання відомостей з Єдиного реєстру податкових накладних (J/F1300103);

- витягу з Єдиного реєстру податкових накладних (J/F1400103);

- запиту щодо отримання відомостей про стан рахунку в системі електронного адміністрування податку на додану вартість та суми податку, на яку він має право зареєструвати податкові накладні та/або розрахунки коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних (J/F1301201);

- витягу з системи електронного адміністрування ПДВ (J/F1401201);

- квитанції про реєстрацію податкової накладної/розрахунку коригування кількісних і вартісних показників до податкової накладної в Єдиному реєстрі податкових накладних (J/F1490901).

Джерело: ДПІ у Подільському районі м. Києва

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»