• Посилання скопійовано

Вебінар ДФС з питань роботи системи електронного адміністрування ПДВ

13.08.2015 року податківці провели вебінар з детального висвітлення актуальних питань роботи системи електронного адміністрування ПДВ

Вебінар ДФС з питань роботи системи електронного адміністрування ПДВ

ГУ ДФС у Черкаській області пропонує усім платникам переглянути відео проведеного 13.08.2015 вебінару з детального висвітлення актуальних питань роботи системи електронного адміністрування ПДВ.

Переглянути відео >>> 

Презентація, актуальні листи ДФС України щодо СЕА ПДВ, листівка та відповіді на усі питання учасників вебінару (у т.ч. не озвучені під час онлайн трансляції) >>>

Нагадуємо, що новий електронний сервіс ДФС «Допомога платнику» - це програма навчальних вебінарів на інтернет-ресурсі та комунікація через скайп - зв’язок. Для користування цим сервісом достатньо лише мати комп’ютер та доступ до мережі Інтернет. Інтернет-ресурс доступний на території України та за кордоном. Для платників це сучасний і малозатратний спосіб швидкого отримання корисної податкової інформації. 

Відгуки про вебінар та пропозиції по організації наступних заходів можна надсилати на адресу help_payer@ukr.net.

Наступний вебінар відбудеться наприкінці серпня і буде присвячений оподаткуванню підприємців. 

Джерело: ДФС у Чернівецькій області

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»