• Посилання скопійовано

ФОП може отримати електронний цифровий підпис у будь-якому АЦСК

А от платник податків – юрособа може отримувати послуги ЕЦП тільки в тих пунктах реєстрації користувачів АЦСК ІДД ДФС, які знаходяться в області, у якій зареєстрований такий платник податків

ФОП може отримати електронний цифровий підпис у будь-якому АЦСК

ДФС у Київській області повідомляє, що ЕЦП фізична особа – платник податків може отримати в будь якому Акредитованому центрі сертифікації ключів (АЦСК). 

Переглянути та завантажити актуальні форми реєстраційних документів для отримання послуг електронного цифрового підпису можна у розділі «Реєстрація користувачів» за посиланням.

Строк чинності посилених сертифікатів відкритих ключів становить 2 (два) роки з моменту їх формування.

Відокремлені пункти реєстрації користувачів АЦСК  при ГУ ДФС у Київській області розміщені за адресами:

  • ДФС у Київській області: м. Київ-151, вул. Народного ополчення, буд. 5а, ЦОП, каб. 23.(044) 200-37-61
  • Білоцерківська ОДПІ   ГУ ДФС у Київській області: м. Біла Церква, б-р Олександрійський, ЦОП, каб. 12.тел.: (04563) 9-14-87
  • Броварська ОДПІ ГУ ДФС у Київській області: м. Бровари, вул. Київська, 286, ЦОП, каб. 1.тел.: (04594) 4-12-30

У зв’язку з виявленням фактів отримання послуг електронного цифрового підпису з використанням підроблених реєстраційних документів та з метою упередження таких випадків в майбутньому, АЦСК ІДД ДФС з 15.10.2015 р. обмежено територію реєстрації заявників – юридичних осіб.

Платник податків – юридична особа може отримувати послуги ЕЦП в будь-яких пунктах реєстрації користувачів АЦСК ІДД ДФС, розміщених в області, у якій зареєстрований такий платник податків.

Зазначені обмеження стосуються виключно юридичних осіб.

***

Читайте також:

Джерело: ДФС у Київській області

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»