• Посилання скопійовано

Чому податківці передумали видавати токени з 1 серпня?

Податківці не можуть задовольнити попит на захищені носії ключової інформації. Тому з 1 серпня продовжать видавати ЕП без обов’язкової генерації особистих ключів на захищені носії

Чому податківці передумали видавати токени з 1 серпня?

Нагадаємо, що 23 липня 2019 року на сайті Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ІДД ДФС вказувалося, що з 01.08.2019 р. клієнти АЦСК ІДД ДФС зможуть отримати електронні довірчі послуги від Надавача виключно на захищені носії ключової інформації.

26.07.2019 р., з тексту цієї новини прибрали інформацію про те, що з 1 серпня АЦСК ІДД ДФС видаватиме тільки захищені ключі ЕП. Про це ми писали тут.

І ось, сьогодні, 29 липня податківці поставили крапку в цьому питанні. 

У зв’язку з неможливістю суб’єктів, які здійснюють продаж захищених носіїв ключової інформації задовольнити попит на захищені носії ключової інформації, Кваліфікований надавач електронних довірчих послуг Інформаційно-довідковий департамент ДФС продовжує надавати електронні довірчі послуги без обов’язкової генерації особистих ключів користувачів виключно на захищені носії ключової інформації.

Джерело: АЦСК ІДД ДФС

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»