• Посилання скопійовано

Повторний сертифікат для електронного підпису від ІДД ДПС можна отримати онлайн

Якщо виникла потреба оновити сертифікат до вашого ЕП, це можна зробити дистанційно, на офіційному інформаційному ресурсі Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ІДД ДПС

Повторний сертифікат для електронного підпису від ІДД ДПС  можна отримати онлайн

ДПС у м. Києві інформує, що повторне (дистанційне) формування сертифікатів за електронним запитом можна здійснити онлайн на офіційному інформаційному ресурсі Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ІДД ДПС (далі – КН ЕДП ІДД ДПС) за посиланням: Головна/«Повторне (дистанційне) формування сертифікатів за електронним запитом»/ On-line або за допомогою програмного забезпечення «ІІТ Користувач ЦСК-1».

Слід зазначити, що скористатися сервісом повторного (дистанційного) формування сертифікатів зможуть лише ті користувачі, які мають:

  • чинні сертифікати (наприклад, до закінчення строку чинності сертифікатів залишилось декілька днів);
  • незмінні реєстраційні дані (ПІБ, адреса реєстрації місця проживання, код ЄДРПОУ організації тощо);
  • особистий ключ доступний лише користувачу та не є скомпрометованим.

Детальну інформацію щодо повторного (дистанційного) формування сертифікатів за електронним запитом розміщено на офіційному інформаційному ресурсі КН ЕДП ІДД ДПС.

Довідково: за отриманням послуги з первинного формування кваліфікованого сертифіката відкритого ключа платник податків може звернутись до будь-якого відокремленого пункту реєстрації користувачів КН ЕДП ІДД ДПС, причому ідентифікація фізичної особи, яка звернулася за отриманням зазначеної послуги, здійснюється за умови її особистої присутності.

Звертаємо увагу, що з метою забезпечення надання кваліфікованих електронних довірчих послуг на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню коронавірусу COVID-19 на території України, КН ЕДП ІДД ДПС здійснює надання електронних довірчих послуг лише за попереднім записом до відповідного відокремленого пункту реєстрації.

З інформацією щодо режиму роботи, розміщення пунктів обслуговування (відокремлених пунктів реєстрації) користувачів КН ЕДП ІДД ДПС можна ознайомитись на офіційному інформаційному ресурсі КН ЕДП ІДД ДПС за посиланням Головна/«Контакти»/«Пункти обслуговування» або Головна/«Отримання електронних довірчих послуг»/«Пункти обслуговування».

***

Читайте також: Первинне та повторне отримання ЕЦП від ІДД ДПС: питання-відповіді

Джерело: ДПС у м. Києві

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»