• Посилання скопійовано

НАІС знов оновило програмне забезпечення ЄДР: що нового?

В ЄДР додано відображення відомостей «особа без громадянства» щодо ФОП, фізичної особи – засновника, бенефіціара, а також усунуто один недолік

НАІС знов оновило програмне забезпечення ЄДР: що нового?

Державне підприємство «Національні інформаційні системи» 09.12.2022 оновило програмне забезпечення Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань (ЄДР).  

В рамках проведеного оновлення було оптимізовано роботу функціоналу програмного забезпечення ЄДР, а саме:

  • в API ЄДР додано відображення відомостей «особа без громадянства» щодо ФОП, фізичної особи – засновника, бенефіціара;
  • усунуто недолік, пов’язаний з виникненням блокуючого повідомлення під час проведення змін до відомостей про юридичну особу у разі одночасного обрання декількох типів змін.

Звертаємо увагу, що після будь-яких оновлень системи, перед початком робіт з ЄДР, користувачам необхідно обов’язково здійснювати очистку історії пошуків браузера (кеш).

Джерело: ДП "Національні інформаційні системи"

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»