• Посилання скопійовано

З 1 лютого запрацюють нові рахунки для сплати ЄСВ

Територіальні податківці зазначили, що з 1 лютого почнуть діяти нові рахунки для сплати ЄСВ, а на старі вже не можна буде перераховувати. Але загальної інформації від ДПС поки немає

З 1 лютого запрацюють нові рахунки для сплати ЄСВ

Ми вже вказували, що з 1 січня почали діяти нові рахунки зі сплати податків. При цьому реквізити рахунків для сплати податків до державного та місцевих бюджетів та ЄСВ залишаються чинними. Проте зʼявилися нові - з акцизу для сигарил та для авансу з прибутку обмінників. А от для Криворізької, Полтавської та Кропивницької МТГ змінили рахунки. Всі оновлені рахунки можна знайти ось тут

В той момент вказувалося, що рахунки з ЄСВ залишилися незмінними. І ось 17 січня київські податківці на своєму сайті розмістили повідомлення про зміну рахунів для сплати ЄСВ з 1 лютого. В ньому йдеться про таке. З метою попередження помилкової сплати коштів єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на неналежні рахунки, інформує, що з 01 лютого 2023 року сплата єдиного внеску має здійснюватися на рахунки 3556, які відкриті на ім’я Головного управління ДПС у м. Києві за 201-204 символами звітності. 

Реквізити рахунків для сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування по м. Києву з 01 лютого 2023 року, будуть розміщені на субсайті Головного управління ДПС у м. Києві в розділі «Рахунки для сплати платежів». 

Зауважимо, що станом на сьогодні від ДПС загальної інформації про це немає. Але як тільки вона зʼявиться, ми одразу про це проінформуємо. 

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»