• Посилання скопійовано

Бізнес наголосив на проблемі відображення статусу критично важливих підприємств у «Дії»

Як зазначили в Міністерстві економіки, підприємства з таким статусом поступово додаються до електронного переліку і протягом наступних кількох днів відбудеться додаткове оновлення

Бізнес наголосив на проблемі відображення статусу критично важливих підприємств у «Дії»

Представники бізнесу скаржаться на неможливість подати заявку на електронне бронювання на порталі "Дія" через відсутність підприємств, які отримали статус критично важливих для економіки, у відповідному єдиному електронному переліку, до якого звертається "Дія". Про це розповідає Іnterfax-Україна.

Відповідні коментарі розміщено під дописом першої віцепрем'єр-міністерки - міністерки економіки Юлії Свириденко на фейсбук-сторінці та відео "Дії" в Youtube про запуск електронного бронювання з 17 липня.

Як зазначили в Міністерстві економіки, підприємства з таким статусом поступово додаються до електронного переліку і протягом наступних кількох днів відбудеться додаткове оновлення.

"Якщо у вас є наказ про визнання критичності або договір на забезпечення військового формування, то радимо звернутися до відповідного державного органу, який цей документ видавав, щоб їхня посадова особа внесла інформацію про це до Єдиного переліку", - радить своєю чергою "Дія".

Крім того, бізнес просить надати можливість електронного бронювання для ФОПів, на що в Мінекономіки та "Дії" відповіли, що електронне бронювання доступне лише для юридичних осіб, а ФОПи/фізособи не можуть скористатися послугою.

"Дія" також повідомила, що послуга оформлення відстрочки в сервісі відсутня, її розробку не заплановано.

***

Читайте такожУвага! Послуга е-бронювання вже доступна на порталі «Дія»

Джерело: Інтерфакс-Україна

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»