• Посилання скопійовано

Держреєстр речових прав на нерухоме майно оновили: що змінилося?

За результатами оновлення змінено назву виду обтяження «обтяження речових прав на майбутній об’єкт нерухомості» на «обтяження речових прав на неподільний об’єкт незавершеного будівництва / майбутній об’єкт нерухомості»

Держреєстр речових прав на нерухоме майно оновили: що змінилося?

18.10.2024 державне підприємство «Національні інформаційні системи» оновило програмне забезпечення Державного реєстру речових прав на нерухоме майно (ДРРП).

За результатами оновлення змінено назву виду обтяження «обтяження речових прав на майбутній об’єкт нерухомості» на «обтяження речових прав на неподільний об’єкт незавершеного будівництва / майбутній об’єкт нерухомості».

Також здійснено низку інших поточних доопрацювань та виправлено помилки. Зокрема, виправлено технічну помилку щодо невідображення індексного номера документа при формуванні звіту «Відомість виконаних дій по співробітнику».

Джерело: ДП "Національні інформаційні системи"

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»