• Посилання скопійовано

Типове положення про бухгалтерську службу бюджетної установи потребує вдосконалення

Лист Держказначейства від 16.03.2012 р. №17-09/667-3808 «Щодо призначення на посаду та звільнення з посади головного бухгалтера»

Держказначейство зазначає, що призначення кандидата на посаду головного бухгалтера бюджетної установи на період відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею 3-річного віку здійснюється за погодженням з органами Держказначейства відповідно до законодавства про працю, з урахуванням вимог до професійно-кваліфікаційного рівня, встановлених Типовим положенням про бухгалтерську службу бюджетної установи (постанова КМУ від 26.01.2011 р. №59).

Погодження призначення на посаду та звільнення з посади головного бухгалтера керівник бюджетної установи здійснює відповідно до Порядку погодження призначення на посаду та звільнення з посади головного бухгалтера бюджетної установи (наказ Мінфіну від 21.02.2011 р. №214).

Держказначейство спільно з Мінфіном здійснює заходи щодо комплексного перегляду його норм Типового положення про бухгалтерську службу бюджетної установи (постанова КМУ від 26.01.2011 р. №59).

 

Рубрика: Облік та звітність/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення »