• Посилання скопійовано

Законопроект щодо удосконалення бухобліку можуть розглянути в Раді 5 вересня

У вівторок, 5 вересня, Верховна Рада планує розглядати у другому читаннізаконопроект 4646-д "Про внесення змін до Закону України "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні" (щодо удосконалення деяких положень)"

Про це повідомила нардеп О. Кужель на своїй сторінці у Facebook.

"У вівторок, 5 вересня, Верховна Рада планує розглядати у другому читанні надзвичайно важливий для всіх вас законопроект 4646-д "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні" (щодо удосконалення деяких положень), до якого увійшли норми ще двох законопроектів: урядового (увага!) 4646 та проекту закону 4646-1, запропонованого групою народних депутатів" - зазначила вона.

Цей законопроект уже внесено у Розклад засідань Верховної Ради України на 5 вересня 2017 року.

Олександра Кужель просить всіх зацікавлених підійти до питання дуже відповідально, уважно ознайомитись з таблицею поправок до другого читання (завантажити) та надіслати зауваження на адресу її електронної пошти abkuzhel@ukr.net

 

Нагадаємо, що проект Закону №4646-д прийнято в першому читанні 22 червня. Його розроблено на підставі двох проектів 4646 та 4646-1. Про це детально читайте у новинах тут і тут.

Що саме пропонується удосконалити в бухгалтерськом законодавстві - ми розповідали тут>>>

Аналіз тексту законопроекту до другого читання готують фахівці "ДК". Стежте за оновленням новин!

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення »