• Посилання скопійовано

Термін зберігання табелів обліку робочого часу можуть збільшити до 3-х років

Мін'юст розповів, що опрацьовує проект змін до Переліку типових документів, що створюються під час діяльності державних органів та органів місцевого самоврядування, інших установ, підприємств та організацій, із зазначенням строків зберігання документів

Термін зберігання табелів обліку робочого часу можуть збільшити до 3-х років

Як відомо, строки зберігання документів, що створюються під час діяльності державних органів та органів місцевого самоврядування, інших установ, підприємств та організацій, наведені у Переліку № 578/5. 

Фахівці Держпраці свого часу наголошували, що табелі обліку робочого часу мають зберігатися у роботодавця не менш ніж 1 рік. Також про строки зберігання табеля читайте тут>>

Мін'юст у листі від 26.09.2017 р. №37237/27932-0-33-17/6 розповів, що зараз міністерством опрацьовується розроблений Укрдержархівом проект Змін до Переліку типових документів, що створюються під час діяльності державних органів та органів місцевого самоврядування, інших установ, підприємств та організацій, із зазначенням строків зберігання документів.

Зазначеним проектом змін передбачено зберігання табеля обліку робочого часу строком на 3 роки.

****

Читайте також:

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Міністерство юстиції

Рубрика: Облік та звітність/Облік окремих операцій

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Облік окремих операцій»