• Посилання скопійовано

Вартість проживання у відрядженні не обмежена нормами ПКУ – позиція ДФС

Нормами ПКУ не встановлено граничного розміру витрат на оплату вартості проживання., понесених працівником під час його відрядження за кордон

Вартість проживання у відрядженні не обмежена нормами ПКУ – позиція ДФС

ДФСУ в індивідуальній консультації від 30.07.2018 р. №3313/6/99-99-15-02-02-15/ІПК зазначила: якщо юридична особа (роботодавець) не фінансується за рахунок бюджетних коштів, то сума добових витрат для відрядження за кордон, яка не включається до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу фізичної особи (працівника), не повинна перевищувати 80 євро за кожен календарний день такого відрядження (за офіційним обмінним курсом гривні до євро, установленим НБУ, в розрахунку за кожен такий день).

Разом з тим положеннями пп. 170.9.1 ПКУ не встановлено граничного розміру витрат на оплату вартості проживання, понесених працівником під час його відрядження за кордон.

***

Читайте також:

Усі новини на тему>>

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Облік та звітність/Облік окремих операцій

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Облік окремих операцій»