• Посилання скопійовано

ДП «НАІС» оновило програмне забезпечення ЄДР

Завдяки оновленню ПЗ для ЄДР усунено недоліки щодо виникнення блокуючого повідомлення «Критерії пошуку даних в ДПС не співпадають з введеними даними»

ДП «НАІС» оновило програмне забезпечення ЄДР

Державне підприємство «Національні інформаційні системи» 24.02.2023 оновило програмне забезпечення Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань (ЄДР).

У межах проведеного оновлення було оптимізовано роботу функціонала програмного забезпечення ЄДР, а саме:

– приведено у відповідність довідник організаційно-правових форм (ОПФ). Додано можливість обирати під час проведення державної реєстрації створення юридичної особи ОПФ «ОРГАНІЗАЦІЯ ВОДОКОРИСТУВАЧІВ» (код 790). При цьому закрито дві ОПФ: ТОВАРНА БІРЖА (код 915), ФОНДОВА БІРЖА (код 920);

– усунено недоліки щодо:

  • виникнення блокуючого повідомлення «Критерії пошуку даних в ДПС не співпадають з введеними даними…» під час проведення змін до відомостей про відокремлений підрозділ юридичної особи, у разі обрання типу зміни «Зміна відомостей про керівника відокремленого підрозділу юридичної особи»;
  • автоматичного переходу на реєстраційну справу суб’єкта під час спроби перегляду сформованого витягу з підсистеми «Запити».

Звертаємо увагу, що після будь-яких оновлень системи користувачам потрібно обов’язково здійснювати очистку історії пошуків браузера (кеш).

Джерело: ДП "Національні інформаційні системи"

Рубрика: Облік та звітність/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»