• Посилання скопійовано

Зазначення коду УКТЗЕД у податковій накладній

Лист ДПСУ від 15.02.2012 р. №4621/7/15-3417-20 «Щодо зазначення коду УКТЗЕД у податковій накладній»

ДПСУ роз’яснила зазначення коду УКТЗЕД у податковій накладній.

Податкова нагадує, що платник зобов’язаний надати на вимогу покупця (отримувача) підписану уповноваженою платником особою та скріплену печаткою податкову накладну, у якій зазначаються обов’язкові реквізити, зокрема для підакцизних товарів та товарів, ввезених на митну територію України, в податковій накладній має бути зазначено код товару згідно з УКТЗЕД (пп. «і» . 201.1 ст. 201 р. V ПКУ).

При постачанні імпортованих товарів платник повинен у гр. 4 «Код товару згідно з УКТЗЕД» податкової накладної зазначати тільки код УКТЗЕД, зазначений у ВМД, якою були оформлені такі товари при їх ввезенні на митну територію України, у т.ч. й у випадку, якщо зазначений у ВМД код УКТЗЕД змінився на момент постачання товару.

 

Автор: Хоміцка Маріанна

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»