• Посилання скопійовано

Хто з працівників судової системи подає декларацію про доходи

Чи треба подавати декларацію про майновий стан і доходи секретарю судового засідання?

Згідно з п. 1 та пп. «а» п. 2 ч.1 ст. 4 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» до осіб, які мають подавати декларацію, належать судді Конституційного Суду України, інші професійні судді, голова, члени, дисциплінарні інспектори Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, службові особи секретаріату цієї комісії, голова, заступник голови, секретарі секції Вищої ради юстиції, а також інші члени Вищої ради юстиції, народні засідателі та присяжні (під час виконання ними цих функцій).

З відповідей на запитання заступника голови ДПС у Херсонській області Віталія Івановича Гуленка під час інтернет-конференції 10 квітня 2012 року

 

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»