• Посилання скопійовано

Рішення КСУ №6-рп/2012 не поширюється на порядок подання податкової декларації

Чи поширюється рішення Конституційного суду України від 13.04.2012 р. №6-рп/2012 на порядок заповнення державними службовцями податкової декларації?

Пунктом 3 Інструкції №1395 визначено коло осіб, які заповнюють та подають додаток 7 до податкової декларації без заповнення і подання податкової декларації та додатків 1 — 6 до неї.

Рішення №6рп/2012щодо відповідності Конституції України (конституційності) до п. 2 частини 1 ст. 7 та п. 2 р. VIII «Прикінцевих та перехідних положень» Закону України від 07.04.2011 р. №3206VI «Про засади запобігання і протидії корупції» стосується тільки норм зазначеного Закону та порядку заповнення декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру і не поширюється на порядок подання податкової декларації, зокрема додатка 7 до декларації.

 

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»