• Посилання скопійовано

11 лютого - останній день подачі підприємцями річного звіту щодо єдиного внеску (додаток 5)

І підприємці на загальній системі і підприємці - платники єдиного податку повинні подати Звіт про суми нарахованого доходу застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску (додаток 5) за новою формою до 11 лютого

11 лютого - останній день подачі підприємцями річного звіту щодо єдиного внеску (додаток 5)

Постановление ПФУ от 10.12.2012 № 24-1 не только изменило форму годового отчета по единому взносу для предпринимателей (приложения 5), но и сократилало сроки подачи этого отчета. Если за 2011 год предприниматели отчитывались до 1 апреля, то новый срок подачи отчета за 2012 год - 10 февраля. 

Поскольку 10 февраля приходится на выходной, воскресенье, то граничный срок подачи отчета переносится на 11 февраля, понедельник.

Напоминаем, что по новым правилам отчет не подают предприниматели, которые имели право не уплачивать единый социальный взнос в 2012 году. Это предприниматели-пенсионеры по возрасту и инвалиды.

Загрузить новую форму Отчета о суммах начисленного дохода застрахованных лиц и суммах начисленного единого взноса (приложение 5) >>

Порядок формирования и представления страхователями отчета относительно сумм начисленного единого взноса (Постановление ПФУ от 08.10.2010  №22-2, с изменениями внесеннымипостановлением ПФУ от 10.12.2012 г. №24-1) >>

Автор: Катеринец Наталья

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»