• Посилання скопійовано

Декларацію з податку на нерухомість всі юрособи - власники нерухомості подають до 1 лютого

Наказом Мінфіну від 25.12.2012 №1408 затверджено форму декларації з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки

Декларацію з податку на нерухомість всі юрособи - власники нерухомості подають до 1 лютого

Мінфін затвердив форму Податкової декларації з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Бланк Відомості про наявні об'єкти житлової нерухомості є невід'ємним додатком до форми Декларації.

За цією формою платники податку на нерухоме майно (юридичні особи) будуть самостійно обчислювати річну суму податку (станом на 1 січня звітного року і до 1 лютого цього ж року), виходячи з житлової площі об’єкта оподаткування (на підставі документів, що підтверджують право власності) та розмірів ставок податку.

Переглянути документ >>

Завантажити:

Налоговая декларация по налогу на недвижимое имущество, отличное от земельного участка  >>

Автор: Царук Светлана

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»