• Посилання скопійовано

Нова та стара форми авансового звіту - знайдено одну відмінність

Між новою формою мінфінівського авансового звіту, яка набрала чинності з 25.01.2013 р., та старою, затвердженою ДПАУ, виявлено одну відмінність

Нова та стара форми авансового звіту - знайдено одну відмінність

В формуле расчета суммы налога с невозвращенной в течение отчетного месяца суммы излишне израсходованных средств есть ссылка на нормативку. В старой форме там указан пункт (167.1) и статья (167) НКУ. Так вот, Минфин в своей форме туда вставил также номер раздела (IV) НКУ.

Теперь, кажется, понятно, почему Минфин не успел вовремя обновить декларации по единому налогу и налогу на прибыль, утвердить декларацию по налогу на недвижимость и форму заявления для субъектов программной индустрии: он был занят разработкой игры для плательщиков под названием «Найди отличие между старой и новой формой», призом в которой является отсутствие штрафов за применение неправильных форм.

Загрузить новую форму: Звіт про використання коштів, наданих на відрядження або під звіт >>

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»