• Посилання скопійовано

Змінено Порядок подання електронних звітів до Пенсійного фонду

Постанова ПФУ від 11.02.2013 р. №2-9

Змінено Порядок подання електронних звітів до Пенсійного фонду

Пенсійний фонд вніс зміни до Порядку подання звітів до Пенсійного фонду України в електронній формі.

Змінами, зокрема, передбачено, що звіт страхувальником повинен подаватися в повному обсязі.

Звіт складений з порушеннями вимог Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого ЄСВ, у тому числі без обов'язкових реквізитів не вважається звітом та вважається таким, що не подавався. 

Крім цього, додано другий вид квитанції - про приймання та обробку електронного звіту - електронний документ, що формується адресатом звітності та засвідчує факт та час внесення звіту до відповідної автоматизованої системи.

При безперебійній роботі телекомунікаційних засобів строк надходження квитанції про приймання та обробку електронного звіту від адресата звітності до центру обробки електронних звітів не повинен перевищувати однієї доби. 

Автор: Царук Светлана

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»