• Посилання скопійовано

Кадрові агенства повинні звітувати в центр зайнятості про кількість працевлаштованих осіб

Наказ Мінсоцполітики від 31.05.2013 р. №315

Кадрові агенства повинні звітувати в центр зайнятості про кількість працевлаштованих осіб

Згідно з Законом про зайнятість у 2013 році посередники у працевлаштуванні повинні подавати до центру зайнятості відомості про чисельність праце­влаштованих ними осіб. На виконаннях цього Мінсоцполітики затвердило форму звітності №1-ПА "Інформація про кількість працевлаштованих громадян суб'єктами господарювання, що надають послуги з посередництва у працевлаштуванні" та Порядок її подання.

Заповнювати звіт повинні  суб'єкти господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні, та суб'єкти господарювання, які наймають працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні у інших роботодавців. Подавати такий звіт слід щороку не пізніше 01 лютого після звітного року до територіального органу Державної служби зайнятості України за місцем здійснення діяльності незалежно від місця свого розташування. Якщо останній день строку припадає на вихідний, святковий або інший неробочий день, днем закінчення строку подачі звіту є перший після нього робочий день.

Наказ набере чинності з дня офіційного опублікування. На даний час офіційно не оприлюднений.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»