• Посилання скопійовано

Кредитні установи подаватимуть ще одну звітність

Нацкомфінпослуг внесла зміни до Порядку складання та подання звітності кредитними установами до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг

Кредитні установи подаватимуть ще одну звітність

Нацкомфінпослуг розпорядженням від 23.07.2013 р. №2402 внесла зміни до Порядку складання та подання звітності кредитними установами до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг. Відповідно до змін, кредитні установи зобов'язані подавати нерегулярні звітні дані в разі надання великого кредиту.

Під великим кредитом розуміється кредит, наданий кредитною установою згідно з одним або кількома кредитними договорами одному позичальнику протягом 30 календарних днів з дати укладання першого кредитного договору на суму, що дорівнює або перевищує 1000000 грн.

Дані потрібно подавати в електронній або паперовій формі  протягом трьох робочих днів після дати укладання кредитних договорів.

Крім цього, у 2014 року кредитні установи, утворені у формі акціонерного товариства, разом з річною фінансовою звітностю будуть подавати звіт про корпоративне управління.  

Строк подання річної фінансової звітності разом з аудиторським висновком (звітом) та звітом про корпоративне управління не пізніше 1 червня року, наступного за звітним.

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»