• Посилання скопійовано

Податківці надали макет об'єднаної звітності з ПДФО та ЄСВ

Міндоходів пропонує ознайомитися з проектом макету об’єднаної звітної «Відомості про нарахування заробітної плати (доходу) платникам податків/застрахованим особам»

Податківці надали макет об'єднаної звітності з ПДФО та ЄСВ

Як ми уже повідомляли раніше, Міндоходів планує найближчим часом впровадити єдину звітність з податку на доходи фізосіб та єдиного соцвнеску.  До обговорення процесу об’єднання двох форм звітності в одну запрошується громадськість. Зокрема, висловити свою думку можна взявши участь в анкетуванні, яке проходить на веб-порталі Міністерства доходів і зборів. На голосування винесені такі питання як:

 - чи підтримуєте Ви запровадження об’єднаної звітності з ПДФО та ЄСВ;

 - який спосіб об’єднання звітності з ПДФО та ЄСВ Ви підтримуєте;

 - яка періодичність подання до контролюючих органів об’єднаної звітності з ПДФО та ЄСВ є найбільш прийнятною для Вас;

 - який на Вашу думку порядок коригування помилкових відомостей, відображених у об’єднаній звітності з ПДФО та ЄСВ, є зручнішим?

Окрім того, уже  розроблено і запропоновано для обговорення макет об’єднаної звітної  - «Відомості про нарахування заробітної плати (доходу) платникам податків/застрахованим особам».

Основною метою об’єднання звітності є скорочення документообігу для підприємств та громадян, які самостійно провадять незалежну професійну діяльність, а також  зменшення витрати часу на виконання процедур сплати податків.

Завантажити Проект макета об’єднаної звітної «Відомості про нарахування заробітної плати (доходу) платникам податків/застрахованим особам» >>>

На підставі: ДФС в Івано-Франківській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»